Fakultatív programok részletesebben:

 

Buli hajó (egész napos program) - A tavalyi nyár szenzációja!
Ha valaki tavaly velünk tartott nyaralni, tudja miről is van itt szó: KIHAGYHATATLAN!!!
Miközben úszik a hajónk a nyugodt vízen, a fedélzeten tombol a party! Saját DJ adja az ütemet a fenékrázáshoz, nektek csak egy gyatyát/bikini(alsót), meg napszemüveget kell hoznotok magatokkal. Vízi-pisztollyal lövöldözik a lányok a szádba a hideg sört, ha cserébe bekened a hátukat napolajjal. Megy a limbó, a diszkó, na meg a vonatozás! Persze a piázás mellett a pocakra is gondolunk, fish-piknik jár a túrához.

Istambuli városlátogatás (egész napos program)
Törökország legnagyobb és legvarázslatosabb városa. Buszunk késő este indul, és a napfelkeltét már a Fekete-, és a Márvány tengert összekötő Boszporusz szoros partján nézhetjük végig. A Boszporusz a város szívében található, egyben természetes híd Európa és Ázsia között. A bizánci és az oszmán birodalom építészeti remekei, a szultánok palotái, a nyüzsgő bazárok, a hangulatos éttermek, mulatók határozzák meg ennek a csodálatos városnak, a "Kelet Kapujának" mindenkit elbűvölő atmoszféráját. Közösen megtekintjük a világ csodái között számon tartott Kék Mecsetet, az Aja Sophiát, majd mindenki kedvére vásárolgathat a Nagy Bazárban (Figyelem! Alkudni kötelező). Ha mindenki beszerezte vizipipáját, és hastáncos ruháját megkóstoljuk a török gasztronómia remekeit: bachlava, döner, kumpirs, airan, török kávé, és az igazi török tea! Elegendő idő áll majd mindenki rendelkezésére, hogy kicsit barangoljon a város kis szűk utcáin, majd amikor 9 óra tájt megszólal a muezin, visszaindulunk, hogy másnap folytathassuk a bulit!

Ár: 65 euro, amely tartalmazza:
- török vízum (20 euro)
- buszos utazást
- idegenvezetést
- döner, caj (török szendvics, török tea)
- belépő a Kék Mecsetbe

A túra minimum 30 fő jelentkezése esetén indul.


Kitesurf oktatás
Napjaink feltörekvőben lévő extrém sportja. Magyar jelentése sárkányszörf de ezt a riderek nem használják csak simán "kite". De, hogy pontosan milyen is ez a sport??? Tömören úgy lehetne leírni: egy wakeborad deszkán csúszni a vízen úgy, hogy közben egy siklóernyő repül a fejed fölött, ami húz! Persze vannak különböző válfajai is, mert nyugodtan űzhetjük havon, jégen és füvön is ha kellően megkedveltük és nincs rá lehetőségünk, hogy egy egész nyarat víz mellett töltsünk és várjunk az áhított szélre...

Aquapark Kamikadze, Crazy River, Niagara, utána meg egy kis flashelés a meleg vizes medencében? Ha ez bejön, akkor irány a csúszdákkal teli Aquaparkba, ami a szállástól 10 perc sétára található. (www.aquapark.bg)

Bolgár est
Egy kis kultúra, egy jó adag gasztronómia. Kóstoljátok meg a bolgár nép hagyományos ételeit, és italait. Házi "banicska", sopszka saláta, bableves, grillezett csirke pikáns fűszerekkel, görögdinnye, bor-, és pálinkakóstoló amennyi belétek fér (korlátlan étel-ital fogyasztás!) Műsor: néptánc, parázstánc, vetélkedő. A műsor után ivás és tánc amíg ki nem dobnak minket.

Hajókirándulás (fish-piknik)
Találkozás Robinson Crusoeval a lakatlan szigeten! A hajó Nesebarból indul, majd St. Vlason keresztül egészen a legészakabbra fekvő pontig visz minket, amelyet a bolgárok "orr"-nak hívnak. Lesz ivás-evés, pancsolás, és napozás. Kikötünk egy elhagyatott kis öbölben, ahol kagylót sütünk, hideg sörrel koccintunk Péntekkel és a vállalkozó kedvűek egy kis versenyben is részt vehetnek.

Gokart
A szálláshoz közel található egy gokart pálya, ahol egész nap megy az őrült száguldozás. Ha élvezed, amikor a 35-40 fokos hőségben szétfő a fejed a bukósisakban, hát rajta! Minket megtalálsz majd a beachen.

Bortúra
Nem csak a borkedvelőknek ajánljuk, minden "sörpártit" is szeretettel várunk, hiszen a számos borfajta közül biztosan mindenki megtalálja a magának valót. Igény szerint lesz étel is, és miközben a kellemes bolgár bort szopogatjuk, körbenézhetünk egy igazi helyi borospincében is.

Burgaszi kirándulás
Burgasz a bolgár tengerpart déli központja. Rengeteg bolt és üzlet kínálja márkás portékáit a külföldi turistáknak. Ugyanakkor eredeti hamisítványokhoz is hozzájuthat az erre áhítozó, tizedáron. Ha kultúrálódni, vásárolgatni szeretnél, inkább gyere velünk Isztambulba. Na az komoly lesz!

Ha többre vagy kiváncsi, akkor csak egy kattintásra van szükséged!

Címkék: programok utazás buli bulgária kirándulás nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://bulgaria-utazas-nyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr661051801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása