Egész évben erre várunk: napfény, tengerpart, remek társaság, őrült bulik! Végre kiszabadulni a megszokott hétköznapokból! Hát itt az idő! Már csak pár hét és tombol a nyár!
A tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is a bolgár tengerpartot rázzuk fel több száz fős csapatunkkal.

Miért éppen Bulgária?
A kinti alacsony árak miatt még mindig sokkal olcsóbb Bulgáriában nyaralni, mint Görögországban, az Adrián, vagy esetleg Spanyolországban. A Fekete Tenger vize sokkal kevésbé sós, mint a Földközi tengeré, valamint itt szinte minden partszakaszon csak homokos strandokat találunk. Fontos lehet, hogy csak elvétve találkozunk a vízben sünnel és egyéb veszélyes tengeri állatokkal. Nincsenek kiszámíthatatlan örvények, áramlatok, és a vízmélysége sem hirtelen változik meg, hanem egyenletesen mélyül. A homokos partok kiválóan alkalmasak mezítlábas beach-bulik szervezésére, és a vízi sportok szerelmesei is ilyen helyen élvezhetik ki igazán a nyár adta lehetőségeket.

Nem rossz ugye?

Ha többre vagy kiváncsi, akkor nézz körül a http://bulgariainyaralas.hu/ oldalon!

Címkék: utazás buli bulgária nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://bulgaria-utazas-nyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr461051752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása